[NBA] Magic verslaat Howard en Lakers in LA

Orlando Magic heeft zondag in Los Angeles gewonnen van LA Lakers. Lakers-speler Dwight Howard zag zijn oude club met 113-103 zegevieren. De center, die deze zomer van Orlando overstapte naar de Lakers, was goed voor 21 punten, maar miste in de slotfase een tweetal cruciale vrije worpen.

De eerste helft gingen de Lakers en de bezoekers uit Florida nog exact gelijk op, maar al snel na de rust liep de thuisploeg uit. Aan het begin van de vierde periode was het gat zelfs zes punten voor de Lakers. Orlando kwam echter sterk terug en scoorde in het vierde kwart liefst veertig punten om alsnog met de zege aan de haal te gaan.

New York Knicks blijft het uitstekend doen en haalde zondag al de twaalfde zege van het seizoen. Aan de hand van Carmelo Anthony klopten de Knickerbockers Phoenix Suns met 106-99. Anthony maakte 34 punten, maar viel vooral op door zijn uitstekende werk in de verdediging.