'Lindsay Lohan weigert af te kicken'

Lindsay Lohan weigert zich op te laten nemen in een afkickkliniek. Bronnen vertellen aan de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ dat haar vrienden haar aansporen af te kicken, maar de 26-jarige actrice heeft daar geen oren naar. Ze ontkent verslaafd te zijn aan alcohol.

Lohan zit weer in de problemen en als ze zich zou laten opnemen, zou dat een goede indruk maken op de rechter. De actrice werd vorige week gearresteerd nadat ze betrokken raakte bij een gevecht in een nachtclub, terwijl ze nog te maken heeft met voorwaarden uit haar proeftijd.

Volgens geruchten slaat Lohan twee liter wodka per dag achterover, maar de actrice zelf ontkent een alcoholprobleem te hebben. Dat ze onlangs drie films heeft opgenomen, bewijst volgens Lindsay dat het goed met haar gaat.

Lohan zou zich wel zorgen maken over de hoorzitting die eraan zit te komen. Ze riskeert een celstraf nu ze weer in de boeien is geslagen. De maatregelen gelden nog omdat ze vorig jaar een ketting heeft gestolen. Vorige week werd ze ook nog eens aangeklaagd wegens liegen tegen de politie.