R. Koeman: "Bij vlagen beste wedstrijd"

Ronald Koeman versloeg zaterdagavond met Feyenoord RKC Waalwijk van zijn broer Erwin. De Rotterdammers speelden een goede wedstrijd, oordeelde Koeman.

Pellè blijft scoren. Tegen RKC maakte hij zijn negende en tiende van het seizoen. Maar het was meer dan de wedstrijd van de Italiaan. "Onder moeilijke omstandigheden hebben we prima gespeeld. Bij vlagen was dit onze beste wedstrijd van het seizoen. Ons spel wordt steeds herkenbaarder", zei Koeman tegen Eredivisie Live.

Natuurlijk was Koeman zeer tevreden over Pellè, die bij AZ gek genoeg bekend stond om z'n improductiviteit. "Hij speelde zeer sterk", oordeelde de trainer. "Dat wil zeggen het eerste uur, want na zijn tweede doelpunt dacht hij geloof ik dat de Ladies Night in de Kuip al begonnen was", knipoogde de trainer.

Feyenoord blijft ondanks de zege vijfde op de ranglijst, want Ajax versloeg in eigen huis PSV. De achterstand op koploper FC Twente bedraagt vier punten, PSV heeft er drie meer en Vitesse kan morgen het gat met Feyenoord uitbreiden tot vier punten.