FOK!filmtip van de dag: WALL·E

Elke dag zijn er wel meerdere films op de televisie te zien. Maar welke film moet er nou echt worden gezien? FOK!film geeft elke dag een overzicht van de beste films en bij gebrek daaraan een dvd-tip. Valt er vanavond nog wat te zien? Je leest het op FOK!

De prachtige animatie klassieker WALL·E is de FOK!filmtip van vandaag! We schrijven het jaar 2815; op de uitgestorven, zwaar vervuilde planeet aarde is de kleine robot WALL·E in zijn eentje bezig met het opruimen van de rotzooi die de mensheid heeft achtergelaten. Tussen alle troep vindt WALL·E regelmatig unieke spulletjes, waaronder een levend plantje, die hij meeneemt naar zijn onderkomen. Op een dag ontmoet WALL·E  de robot EVE die voor een verkenningsmissie naar aarde is gestuurd. WALL·E en EVE worden dikke maatjes, maar wat moet EVE onderzoeken en waar is de mensheid naartoe gevlucht? WALL·E is vanavond om 20.00 uur te zien op de campingzender SBS6. Een uitstekende sciencefiction klassieker die iedereen gezien moet hebben!

Mocht je na WALL·E nog een uitstekende film willen zien, stem dan je TV om 22.20 uur af op NET 5, die zendt de misdaadthriller The Silence of the Lambs uit. In deze film gaat FBI agente Clarice Starling (Jodie Foster) op zoek naar een seriemoordenaar, dit doet ze met hulp van de opgesloten psychopaat Dr. Hannibal Lecter (Anthony Hopkins); een briljante psychiater annex kannibaal die als geen ander de psyche van een seriemoordenaar begrijpt. 

Heel veel kijkplezier!