'Lindsay Lohan vocht om Max van The Wanted'

Lindsay Lohan ging naar verluidt op de vuist met een andere vrouw om Max George van boyband The Wanted. De actrice zou haar oog hebben laten vallen op Max, en kon het niet verkroppen dat de zanger met een andere vrouw praatte. Lohan werd in de nacht van woensdag op donderdag opgepakt in een nachtclub na een vechtpartij.

Lindsay was met een aantal leden van The Wanted gaan stappen in een club in New York. Max zou genoeg hebben gehad van de zwaar beschonken actrice en raakte aan de praat met een andere vrouw. Dat vertellen bronnen aan de Amerikaanse entertainmentsite TMZ. Even later viel Lohan de vrouw aan.

Het slachtoffer beweert dat de ruzie begon nadat Lohan haar uitschold voor 'fucking zigeuner'. Een vriend van de vrouw begon op Lindsay te schelden, waarna Lohan de vrouw een klap in het gezicht verkocht. Lindsays advocaat ontkende tegenover entertainmentzender E! dat de actrice alcohol of drugs had gebruikt.

De knokpartij kan Lindsay duur komen te staan. De actrice heeft nog te maken met voorwaarden uit haar proeftijd, ze riskeert een celstraf bij een arrestatie. De maatregel geldt nog naar aanleiding van diefstal van een ketting. Donderdag werd ook nog eens bekend dat Lohan drie aanklachten aan haar broek heeft hangen naar aanleiding van een auto-ongeluk waar ze vijf maanden geleden bij betrokken was.