FOK! wat een weer...Zuidwesterstorm

Goedemorgen! Er staat ons vandaag een ruige dag te wachten. De wind wakkert langs de hele kust aan tot een zuidwesterstorm en het is zelfs niet uitgesloten dat er op de Waddeneilanden korte tijd windkracht 10 komt te staan. Uiteraard gaat het ook in het binnenland hard waaien en daar neemt de wind toe naar windkracht 6 tot 7.

Ook zullen hierbij zware windstoten voorkomen en in de kustprovincies en op de Wadden mogelijk zelfs zeer zware windstoten. Ik zal dit nauwlettend blijven volgen. Verder is het in de ochtend nog overwegend bewolkt en valt er in het noordwesten plaatselijk wat regen. In de middag breekt vanuit het zuidwesten de zon door en dan ziet het er buiten ineens een stuk vriendelijker uit. Er kan dan nog wel een enkele bui vallen. Ook is het zacht vanmiddag met 10 tot 12 graden. Pas tegen de avond zal de wind geleidelijk gaan afnemen en zakt ook de temperatuur een paar graden. Wees voorzichtig allemaal!

De komende dagen verlopen overwegend bewolkt met af en toe regen, maar stormachtig weer zit er niet meer in. Langzaamaan zal de temperatuur ook wat gaan dalen naar waarden die iets onder normaal komen te liggen.

Wij zouden graag zien waar onze users vandaag uithangen en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's verschijnen bij het weerbericht van morgen.

Wil je eindelijk wel eens weten waarom het steeds precies boven jouw hoofd regent? Of waarom de zon altijd lijkt te schijnen op het moment dat jij met een kater wakker wordt? Mail je vragen over het weer naar weer@fok.nl en de weercrew maakt je weer wijzer.

PaddestoeltjesDe familie paddenstoel! KlapMongeaul was uitgenodigd en zette de hele familie op deze mooie foto.