Studente in coma na seks met mixer

Een 20-jarige vrouw uit Split is in kritieke toestand opgenomen in het ziekenhuis. De Kroatische studente is in coma geraakt nadat haar vriend een keukenmixer had ingezet als seksspeeltje.

De jonge vrouw woonde samen met haar even oude vriend een studentenfeest bij in het nabijgelegen Podstrana. Net als de rest van de studenten zetten zij het flink op een zuipen. Omdat ze wel zin hadden in een verzetje, sneakte het stelletje naar een aparte kamer.

De drankduivel bleek helaas te sterk voor de potente knaap. Omdat de enige lul die in bed overeind kwam hijzelf was, toog hij naar de keuken om een seksattribuut te scoren. De keukenmixer leek hem wel een strak plan, en hij ging weer naar de slaapkamer.

De studente, die zwaar beneveld door de drank wijdbeens op bed lag, werd gruwelijk genomen door het huisvrouwenhulpstuk. Het werd echter een kliederboel met veel bloed en de jongedame raakte in coma.

Zwaargewond werd de Kroatische afgevoerd naar het ziekenhuis. Inmiddels is zij weer bij bewustzijn, maar vecht nog altijd voor haar leven. Haar vriend, die slechts wil toegeven dat hij zijn vingers gebruikte om haar op te winden, is opgepakt voor zware mishandeling.