[Video] Vuurwerk uit vagina verwondt keeper

Tijdens een Russisch potje voetbal is de keeper van Dynamo Moskou zaterdag zwaar gewond geraakt. Tijdens de wedstrijd werd er vanaf de tribune een stuk vuurwerk op het veld gegooid, dat vlakbij Anton Shunin ontplofte. De knaller bleek het stadion te zijn ingesmokkeld door een vrouw, die deze in een intieme lichaamsopening had verstopt.

Tijdens de wedstrijd tegen Zenit Sint Petersburg klonk er ineens een harde knal. Hierna stortte Shunin ter aarde. Het verantwoordelijke stuk vuurwerk had zijn ogen verwond. De keeper werd afgevoerd naar het ziekenhuis en de wedstrijd werd gestaakt.

Naar aanleiding van bewakingsbeelden, waarop was te zien hoe een vrouwelijke fan van Zenit het vuurwerk op het veld gooide, ging de politie op onderzoek uit. In het damestoilet van het stadion werden tientallen condooms aangetroffen. Volgens de politie worden de kapotjes gebruikt om over een stuk vuurwerk te schuiven, waarna deze vaginaal of anaal wordt ingebracht.

De politie heeft inmiddels 29 hooligans, onder wie drie vrouwen, gearresteerd. Mocht de dader erbij zitten, dan hangt haar een zware straf boven het hoofd. De 25-jarige keeper moet naar aanleiding van de knal een hoornvliestransplantatie ondergaan. Mogelijk heeft hij blijvend gezichtsverlies.


De schokkende beelden van het incident