FOK! wat een weer...Tijdelijke onderbreking

Goedemorgen! We hebben dit weekend een tijdelijke onderbreking van het vrij eentonige weer van de laatste dagen. Vooral vanochtend en morgenmiddag zal de zon op sommige plaatsen even doorbreken, maar er gaat ook weer eens wat regen vallen. Dit vooral tussen vanavond en morgenochtend.

Vandaag begint de dag op veel plaatsen met wat zon, maar in de loop van de dag zal de bewolking weer gaan toenemen. In het westen van het land kan dit al vrij vroeg gaan gebeuren en tegen of in de avond gaat daar ook de eerste regen vallen. Elders blijft het op de meeste plaatsen tot middernacht wel droog. In het zuiden en oosten zal de zon nog vrij lang kunnen schijnen en daar zal de temperatuur ook tot iets boven de 10 graden kunnen oplopen. In de bewolking zal het niet veel warmer worden dan een graad of 8. Morgen begint regenachtig, maar in de middag kan de zon dan juist in het westen even doorbreken. In het oosten en zuiden kan de regen dan wat langer gaan aanhouden. Dit hele weekend staat er maar weinig wind.

In Portugal was er gisteren sprake van een heuse tornado en daar zijn dan ook indrukwekkende beelden van verschenen. Kortom, in Zuid-Europa blijft het maar onrustig weer. Ook in Italië was het mooie weer ver te zoeken, want in Brindisi viel er maar liefst 80 mm regen.

Wij zouden graag zien waar onze users vandaag uithangen en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's verschijnen bij het weerbericht van morgen.

Wil je eindelijk wel eens weten waarom het steeds precies boven jouw hoofd regent? Of waarom de zon altijd lijkt te schijnen op het moment dat jij met een kater wakker wordt? Mail je vragen over het weer naar weer@fok.nl en de weercrew maakt je weer wijzer.

Grijs weerErwin Klein is dól op grijs!