FOK!filmtips van de dag: El Secreto de Sus Ojos

Elke dag zijn er wel meerdere films op de televisie te zien. Maar welke film moet er nou echt worden gezien? FOK!film geeft elke dag een overzicht van de beste films en bij gebrek daar aan een dvd-tip. Valt er vanavond nog wat te zien? Je leest het op FOK!

El Secreto de Sus Ojos

De FOK!filmtip van de Dag gaat naar een fijne Argentijnse misdaadfilm. Bij onze vlaamse filmvrienden van Canvas is namelijk om 20.40 uur de film El Secreto de Sus Ojos te zien. El Secreto de Sus Ojos speelt zich af aan het einde van de twintigste eeuw. Benjamin Esposito is een gepensioneerde man die zijn hele leven als strafrechterlijk onderzoeker heeft gewerkt. De oude man besluit een roman te gaan schrijven, gebaseerd op een moordonderzoek uit 1974 waarbij een mooie vrouw op brute wijze werd verkracht en vermoord.

El Secreto de Sus Ojos2

Zeldzaam mooie film met prachtige filmmuziek, sterke dialogen en een ijzersterk script. Wil je eens genieten van een film die kalm op tempo komt, maar die je daarna niet meer los wil laten, dan is dit een absolute aanrader. Films van deze klasse krijgen we niet al te vaak op de televisie te zien.

Ook meehelpen aan de FOK!filmtip? Meld je aan als redacteur nieuws voor FOK!film. Stuur een bericht met motivatie naar film@fok.nl!