FC Twente tot winterstop zonder Mihaylov

FC Twente kan tot de winterstop niet beschikken over Nikolay Mihaylov. De 24-jarige doelman heeft op de training van het nationale team van Bulgarije zijn knie verdraaid. Dat laat hij weten op zijn website. Hij zou woensdagavond met zijn land een oefeninterland spelen tegen Oekraïne, maar kan voortijdig terugkeren naar Nederland.

Voor Twente-trainer Steve McClaren is de blessure van Mihaylov een fikse streep door de rekening. De Tukkers spelen nog zes competitiewedstrijden voor de winterstop. In december staan onder meer uitwedstrijden bij PSV en AZ op het programma. Momenteel staat Twente een punt achter op koploper PSV in de Eredivisie.

De Enschedese club, waar Sander Boschker in principe tweede keeper is, komt in de Europa League nog in actie tegen Hannover 96 en Helsingborgs IF. De ploeg bezet na vier wedstrijden de derde plaats met drie punten. Met het herstel van Leroy Fer en Nacer Chadli gaat het de goede kant op. Beide spelers zijn zondag tegen FC Utrecht mogelijk weer inzetbaar.


FC Twente tot winterstop zonder Mihaylov (Foto: Novum)