Vrouw afgeslacht na slechte seks

Imam Abu Shaleeta is in de boeien geslagen wegens de gruwelijke moord op zijn vrouw. De 37-jarige Egyptenaar heeft zijn echtgenote snoeihard in mootjes gehakt. Zij had namelijk de bedprestaties van de beste man de grond ingeboord.

De jonge aannemer kreeg in bed ruzie met zijn wederhelft. Zij beschimpte zijn potentie en financiële status. Ook vergeleek zij hem met haar ex-man, die volgens haar wel wist hoe hij de lakens moest uitdelen in bed.

De op zijn pik getrapte Shaleeta ontstak hierop in woede en hielp zijn vrouw met een hakmes om zeep. Even later hakte hij haar niet alleen in vier stukken, maar verwijderde hij ook haar tong. De lichaamsdelen werden vervolgens buiten het dorp gedumpt.

Na de vondst van het lijk opende de Egyptische politie een klopjacht waarna de beste man al vrij snel in de kraag werd gevat. Shaleeta heeft bekend zijn vrouw te hebben vermoord omdat ze hem uitlachte om zijn bedprestaties. Hij toont geen enkel berouw en heeft gezworen het in de toekomst weer te doen als een vrouw hem bespot.