Van Eerd, Verbaan en Spitzenberger in Mannenharten

Georgina Verbaan en Jeroen Spitzenberger voegen zich bij de cast van de romantische komedie Mannenharten. Dat maakte distributeur Dutch Filmworks vandaag bekend.

Naast Verbaan en Spitzenberger spelen verder Daan Schuurmans en Barry Atsma de mannelijke hoofdrollen met Teun Kuilboer en Fabian Jansen. Theateracteur Jon van Eerd maakt zijn opwachting in de film als populaire volkszanger. Vrouwelijk tegenspel krijgen ze van Katja Herbers, Hadewych Minis, Liliana de Vries en Sanne Vogel

In de remake van de Duitse komedie Männerherzen draait alles om het mannenbrein en de liefde. Vijf mannen werken zich wekelijks in het zweet in de sportschool. Ze zijn allemaal op zoek naar liefde of twijfelen juist aan hun relatie.

Atsma speelt een pianospelende womanizer in de film. Hij heeft zin in de rol. "Het publiek kent me vooral van drama's en thrillers, dus een lekker luchtige romkom is een ontzettend leuke kans om eens wat anders te laten zien", zegt hij in een reactie.

Mark de Cloe neemt de regie van de komedie op zich. Hij is bekend van de jeugdfilm De Sterkste Man van Nederland en het drama Shocking Blue. De komedie moet in november volgend jaar in de bioscopen draaien.

Mannenharten
De cast van Mannenharten