FOK! wat een weer...Geen verandering

Goedemorgen! Het is duidelijk te merken dat we tussen 2 seizoenen in zitten. Een echte westcirculatie ontbreekt, maar ook de invloed van een krachtig hogedrukgebied is niet aanwezig. Eigenlijk is het gewoon maar een beetje aanmodderen met ons weer. Ook vandaag zijn er weer veel wolkenvelden aanwezig en hier en daar valt er een kort buitje.

Vanavond  gaat het van het zuiden uit wat harder regenen en pas morgenmiddag lijkt het wat droger te gaan worden. Vanmiddag loopt de temperatuur net als de afgelopen dagen op naar een graad of 11 en mogelijk nog een graadje hoger, maar dit hangt af van de eventuele opklaringen. De wind komt uit het zuiden en is matig tot vrij krachtig.

Ik had het de laatste dagen al over de vele regen op de Canarische Eilanden en het is best het vermelden waard dat er daar de afgelopen 2 weken méér regen is gevallen dan dat er normaal in een heel jaar valt. Sterker nog, op een enkel weerstation viel er zelfs méér dan het dubbele.

Wij zouden graag zien waar onze users vandaag uithangen en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's verschijnen bij het weerbericht van morgen.

Wil je eindelijk wel eens weten waarom het steeds precies boven jouw hoofd regent? Of waarom de zon altijd lijkt te schijnen op het moment dat jij met een kater wakker wordt? Mail je vragen over het weer naar weer@fok.nl en de weercrew maakt je weer wijzer.

Zonsopkomst EemnesKlapMongeaul weet de mooiste momenten vanuit Eemnes op beeld vast te leggen! Schitterende foto!