'Gepensioneerde gangster in hoofdrol GTA V'

Volgens Eurogamer heeft het magazine ShortList een van de hoofdrolspelers in Grand Theft Auto V bekendgemaakt. Het magazine uit het Verenigd Koninkrijk meldde dit in een feature over de game, naar aanleiding van de onthulling in Game Informer. Het zou gaan om een gangster op rust die terugkeert naar het crimineel milieu. 

De nog onbekende gangster, geboren en getogen aan de East Coast, zou naar Los Santos verhuisd zijn om een nieuw leven te beginnen. Hij kan de verleidingen van zijn vorig bestaan echter niet weerstaan en keert al gauw terug naar de wereld van de maffia. 

In een ander nieuwtje heeft de Amerikaanse rapper The Game dan weer onthuld dat Mark "B-Dup" Wayne een rol speelt in de nieuwste telg in de serie. The Game gaf al eerder gestalte aan het personage in Grand Theft Auto: San Andreas.

"They [Rockstar] called man, and we did a little bit of work with them," vertelde The Game hier"Once you in a video game, you struck gold, man."

Verder is er nog een nieuwe afbeelding uit Grand Theft Auto V op het internet verschenen, dit keer van een man op een jetski. De man in kwestie verscheen al in eerdere afbeeldingen maar zijn rol in de game is nog onbekend. 

Grand Theft Auto V