FOK! wat een weer...Af en toe zon

Goedemorgen! Na al het spektakel dat we gehad hebben de laatste weken zullen we het deze week met wat minder bijzonder weer moeten doen. De komende dagen zullen we vrijwel hetzelfde weerbeeld hebben dat we vandaag ook zullen krijgen. In eerste instantie is het overwegend bewolkt, maar in de middag breekt op steeds meer plaatsen de zon door. Er kan vandaag ook af en toe wat regen vallen.

In de ochtend zal dat meer gemiezer zijn, terwijl het in de middag wat meer lossere buitjes zullen zijn en deze zijn iets actiever dan de neerslag in de ochtend. Toch zullen de hoeveelheden regen niet erg groot worden. Het zal vandaag net zo hard gaan waaien als gisteren, dat wil zeggen met windkracht 4 tot 6 uit het westen-tot zuidwesten. Vanmiddag zal het ongeveer 11 graden gaan worden. De komende dagen zal er niet zoveel veranderen en zullen wolkenvelden, af en toe wat zon en een enkele bui elkaar gaan afwisselen. Dit alles bij een graad of 10.

De Canarische Eilanden en het zuiden van Spanje zijn de laatste dagen getrakteerd op enorme hoeveelheden regen. In een week tijd viel er op sommige plaatsen soms een paar honderd millimeter regen. Met name rondom Tenerife was dat zeer opvallend en deze regens trokken vervolgens naar de Costa Del Sol. Inmiddels begint het weer daar nu flink op te knappen.

Wij zouden graag zien waar onze users vandaag uithangen en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's verschijnen bij het weerbericht van morgen.

Wil je eindelijk wel eens weten waarom het steeds precies boven jouw hoofd regent? Of waarom de zon altijd lijkt te schijnen op het moment dat jij met een kater wakker wordt? Mail je vragen over het weer naar weer@fok.nl en de weercrew maakt je weer wijzer.

ZonsopkomstKlapMongeaul was getuige van een schitterende zonsopkomst en maakte deze hele mooie foto.