'Lindsay Lohan slachtoffer vendetta politie'

De politie is uit op de ondergang van Lindsay Lohan. Dat beweert de actrice althans zelf tegenover vrienden, weet entertainmentwebsite TMZ. Lohan verdwijnt mogelijk wederom achter tralies omdat ze tegen agenten loog.

Lohan houdt vol dat ze niet reed toen ze in juni een auto-ongeluk veroorzaakte. Getuigen plaatsen de 26-jarige wel achter het stuur, waarna de politie concludeerde dat Lindsay loog en besloot over te gaan tot een aanklacht. Volgens Lohan, die zowel in Los Angeles als New York in aanraking met justitie kwam, wordt de zaak doorgezet omdat justitie haar kapot wil maken.

Lindsay is als de dood dat ze weer naar een gevangenis moet. De actrice zat eind 2007 voor het eerst vast wegens rijden onder invloed. Na een celstraf van 84 minuten mocht ze echter weer naar huis. Vervolgens hield Lohan zich lange tijd niet aan de voorwaarden van haar proeftijd, waardoor ze nog eens drie keer in de bak belandde en ruim een maand onder huisarrest stond.

Lohan heeft nog steeds te maken met een proeftijd, daaraan zijn echter nauwelijks voorwaarden verbonden. Ze moet zich enkel aan de wet houden. Een rechter waarschuwde Lindsay dat ze meteen achter tralies verdwijnt zodra ze de wet overtreedt. Lohan vreest nu dat ze weer moet brommen omdat ze loog tegen de politie. "Een auto-ongeluk kan mijn hele leven kapotmaken."