Josje betrapt met vreemde kerel

Josje Huisman lust er duidelijk wel pap van. Meldden we eerder deze week nog dat ze bijna dagelijks met Johnny de Mol het bed induikt, nu blijkt ze het echter ook niet zo nauw te nemen met relationele trouw. Ex-vriendje Levi van Kempen beweert deze week in de Vlaamse Story haar destijds met een vreemde kerel te hebben betrapt.

Een halfjaar lang deelden Levi en Josje lief en leed, nadat ze dankzij Studio 100 verliefd op elkaar werden. Ineens was de liefde over, en daar is de beste man nog steeds bedroefd over. "De breuk met Josje was ontzettend heftig", vertelt hij.  "Ik dacht dat ik er gauw overheen zou zijn maar ik was er echt kapot van."

Hoewel Levi al gauw werd ingewisseld voor de rijkere Gert (van Samson), was de Studio 100-baas niet degene met wie het blonde sletje van K3 vreemdging. "Ik heb haar niet betrapt met Gert. Dat ze later een relatie met hem kreeg, staat hier los van. Gert was niet de man met wie ik haar zag."

Gert Verhulst is inmiddels ingeruild voor Johnny de Mol. Zijn vader is namelijk multimiljardair, en dat is voor Josje nu eenmaal interessanter dan een kindervriend met enkele tientallen miljoenen op de bank.