Nicole Kidman gaat voor telepathische seks

Nicole Kidman heeft zich helemaal laten gaan op set van de thriller The Paperboy. De actrice speelt een ordinaire del in de film en deinsde daarbij nergens voor terug. "Nicole zou tijdens de opnamen alles gedaan hebben", vertelt regisseur Lee Daniels aan Novum Nieuws over een scène waarin de actrice telepathische seks heeft met John Cusack.

"Die twee zaten helemaal in de scène en dat was ongelofelijk om te zien", gaat Daniels verder. "Ik had alleen gezegd dat ze ervoor moest gaan en dat heeft ze gedaan." In de scène bezoekt Kidmans personage haar ter dood veroordeelde verloofde samen met een journalist gespeeld door Matthew McConaughey en zijn broertje, een rol van Zac Efron.

McConaughey liet zich meeslepen door de erotische scène. "Mijn personage raakte er wel opgewonden van", verklapt de Texaanse acteur. "Lee heeft wat gunstig geknipt in de film." Voor de 25-jarige Efron was de scène de eerste opnamedag en hij raakte meteen geïnspireerd door Kidman. "Ik wilde net zo onbevangen en zonder angst zijn als zij", aldus de jonge acteur.

Efron en Kidman hebben nog een andere pikante scène. Het personage van Efron wordt gebeten door een kwal en raakt buiten westen, waarna Kidmans personage over hem heen plast. "Dat was de tweede opnamedag", aldus de jonge acteur. "Ik wist niet wat ik moest verwachten, maar al snel ontdekte ik dat ze heel leuk is om mee samen te werken."

Ook Cusack had een heftige eerste draaidag met Kidman. "De eerste opname die we hadden was een gewelddadige verkrachting", vertelt hij. "Dat was een compleet gestoorde actie van Lee", gaat Cusack verder. "En daarom wilde ik graag met hem samenwerken."

In The Paperboy, die vanaf donderdag in de bioscopen gaat draaien, onderzoekt het personage van McConaughey de moordzaak. Hij wordt daarin bijgestaan door zijn familie en een collega-journalist en krijgt hulp van Kidmans personage, die verliefd werd op de ter dood veroordeelde moordenaar.