Neem Justin Bieber in zijn sterretje!

Ben je homo en heb je er altijd al van gedroomd om Justin Bieber eens snoeihard in zijn achterste te nemen, dan is er nu goed nieuws. Een Amerikaanse fabrikant van seksspeeltjes lanceert binnenkort een opblaaspop van het kleuteridool.

De producten van Pipedream Production liggen al jarenlang onder het bed van menig FOK!ker. Nadat onder anderen Lady Gaga, Beyoncé, Christina Aguilera en Pamela Anderson al van een ventieltje waren voorzien, vond de fabrikant het tijd worden om eens aan homo's en eenzame vrouwen te denken.

Men hoopt dat de 'Just-in-Beaver'-pop net zo gretig aftrek zal vinden als zijn vrouwelijke collega's. Om de prijs hoef je het niet te laten. Voor slechts 26 dollar kun je net zo vaak met het sterretje tekeer gaan als je zelf wilt.

De sekspop is bedoeld voor de ware fan, de zogeheten Beliebers. Maar uiteraard mogen haters er ook eentje aanschaffen. Je kunt het irritante ventje namelijk ook keihard op zijn bakkes slaan. Het is echter niet bekend of je ook op het paarsgepunte lansje kunt blazen.

Leuk, neem een sterretje in zijn sterretje!