Een hond moet relatie Stewart en Pattinson redden

Na haar vleselijke uitstapjes buiten de deur is Kristen Stewart wel toe aan wat meer vastigheid in haar leven. Stewart en haar grote liefde Robert Pattinson willen graag gezinsuitbreiding in de vorm van een hond. De twee, die naar verluidt sinds kort weer bij elkaar zijn, willen graag een vriendje adopteren voor hun hond Bear.

"De tweede hond stond al in de planning voor het schandaal rond het bedrog van Kristen", zegt een bron tegen de Amerikaanse entertainmentsite Radar Online. "Ze wilden graag dat Bear een vriendje krijgt, maar door alle gebeurtenissen van de laatste tijd moesten ze het even uitstellen."

De relatie van de 22-jarige Stewart en de 26-jarige Pattinson verkeerde tot voor kort in zwaar weer, nadat de actrice had opgebiecht te zijn vreemdgegaan met de regisseur van Snow White and the Huntsman. Volgens de bron wil het acteurskoppel een nieuwe hond voor Thanksgiving aanschaffen, later deze maand.

Volgens Radar Online kreeg het stel na het slippertje van Stewart onder meer ruzie over wie hond Bear mocht houden. Pattinson en Stewart zouden hun relatie weer nieuw leven hebben ingeblazen, vorige maand werden ze gespot terwijl ze heel nonverbaal afscheid van elkaar namen.