Veel zweepslagen in Castlevania Mirror of Fate

Konami heeft een nieuwe trailer voor de actietitel Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate uitgebracht. De trailer laat gevechten, omgevingen en uitdagingen van het spel zien. In de trailer is ook de muziek van het spel, gecomponeerd door de bekroonde componist Oscar Araujo, te horen.

De Nintendo 3DS-titel vertelt het verhaal van Simon en Trevor Belmont. Beiden zijn afstammelingen van Gabriel Belmont, die nu is teruggekeerd als een krachtige vampier genaamd Dracula. Hij dreigt de broederschap en ieder die zich tegen hem keert te vernietigen. Gabriel werd gezien als de vorst van de duisternis in de originele Castlevania: Lords of Shadow. Een inleidend level maakt het voor spelers mogelijk om Gabriel te beheersen nog vóór zijn transformatie.

Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate wordt ontwikkeld door Mercury SteamHet nieuwe spel speelt zich 25 jaar na de gebeurtenissen van Castlevania: Lords of Shadow af en fungeert als een voorloper op de langverwachte Castlevania: Lords of Shadow 2, die wordt uitgebracht voor PlayStation 3, Xbox 360 en pc.

Castlevania: Lords of Shadow Mirror of Fate is vanaf begin 2013 beschikbaar op de Nintendo 3DSTM.