Zone of the Enders releasedatum

Konami maakt bekend dat Zone of the Enders HD Collection vanaf 29 en 30 november verkrijgbaar is in Europa. Gisteren is het spel uitgekomen in Amerika, wij moeten dus nog een krap maandje wachten.
 
De tweedelige collectie biedt fans Zone of the Enders en Zone of the Enders: The 2nd Runner. Beide games zijn beschikbaar voor PlayStation 3 en voor Xbox 360. Kojima Productions, ontwikkelaar van de games, heeft de game geüpdatet met HD-graphics. Beiden games zijn gebaseerd op de oorlog tussen diverse planeten, met de speler in de rol van een mechpiloot die, samen met een aantal anderen, de strijd aangaat in deze interplanetaire oorlog.

Zone of the Enders HD Collections zorgt er voor het eerst voor dat de twee games beschikbaar zijn sinds de originele PlayStation 2-lancering. Konami  maakt ook gebruik van deze lancering om spelers een eerste blik te gunnen op Metal Gear Rising: Revengeance. Een speelbare demo van de actietitel met Raiden in de hoofdrol is vanaf 21 en 22 februari verkrijgbaar op PlayStation 3 en Xbox 360 en wordt meegegeven met Zone of the Enders HD Collection.