Dean Saunders huilt constant

Of het ook maar iets te maken heeft met ons eerdere bericht over Justin Timberlake is niet duidelijk, maar ook niet erg waarschijnlijk. Naar het blijkt heeft ook de bekende broer van Ben, Dean Saunders last van waterlanders. 

Dean Saunders kan het niet droog houden sinds hij vader is. "Je moet niet over emoties beginnen, ik ben alleen maar aan het huilen", zei Saunders maandag in RTL Boulevard. Deans eerste kind, zoon London, werd donderdag geboren.

Ook Deans vriendin Jamie was meteen weg van hun zoon. "Hij had meteen haar hart veroverd", zegt de 31-jarige Dean. "Ik heb daar langer over gedaan. Hij is een betere casanova dan zijn vader."

Het was een heftige bevalling voor Jamie. "Het duurde in totaal 27 uur", vertelt Saunders' vriendin. "Maar ik dacht: het moet. Ik heb er bewust voor gekozen geen ruggenprik te nemen. Maar toen hij geboren was, was ik helemaal verliefd, meteen in de wolken."

Dean vertelde aan Shownieuws dat zijn broer Ben Saunders dolblij is met zijn neefje. "Oom Ben heeft een liedje voor London geschreven. Zijn eerste Nederlandstalige nummer."