FOK! wat een weer...Wolkenvelden

Goedemorgen! Het zuiden van het land heeft vandaag het beste weer, want daar schijnt geregeld de zon en blijft het droog. In het noorden zal de dag grotendeels bewolkt gaan verlopen en valt er hier en daar wat regen. Deze verdeling blijft de rest van de dag in stand. Het midden heeft een afwisseling van wolkenvelden en wat zon.

Van noord naar zuid ligt de temperatuur vanmiddag tussen de 14 en 18 graden. Ook vandaag stelt de wind weer heel weinig voor en is het nog prima weer om nog even in het bos te gaan wandelen. Morgen kan er op meer plaatsen wat neerslag gaan vallen en loopt de temperatuur al minder hoog op. Gelukkig verloopt de inval van de koudere lucht heel gestaag, want pas op zaterdag zal het kwik echt onder de 10 graden gaan zakken. Zaterdag is het vrijwel overal droog, maar op zondag volgt er dan weer wat regen.

Ook het zuidoosten van Europa heeft inmiddels buien te pakken. De in de zomer zonovergoten eilanden als Kreta en Rhodos mochten gisteren ruim 25 mm regen aftappen, dus de meeste vakantiegangers zullen langzaamaan gaan uitwijken naar de Canarische Eilanden.

Wij zouden graag zien waar onze users vandaag uithangen en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's verschijnen bij het weerbericht van morgen.

Wil je eindelijk wel eens weten waarom het steeds precies boven jouw hoofd regent? Of waarom de zon altijd lijkt te schijnen op het moment dat jij met een kater wakker wordt? Mail je vragen over het weer naar weer@fok.nl en de weercrew maakt je weer wijzer.

Nevel in RotterdamTjik maakt deze foto van de optrekkende mist vanaf een Radarstoomboot in Rotterdam.