Froukje de Both vecht voor de liefde

Froukje de Both denkt dat het goed is als je hard moet werken voor een relatie. "Vechten voor de liefde is soms best heel mooi", zegt de presentatrice voor de camera van Novum Nieuws. "Ik vind dat je wel een beetje mag bikkelen voor de liefde."

De Both is presentatrice van Love in the Wild, een nieuw programma waarin vrijgezellen in een ruig landschap zoeken naar hun ware liefde. "Het hoeft niet altijd helemaal soepel te gaan. Af en toe zou dat wel lekker zijn, maar zo gaat dat nu eenmaal niet altijd."

De actrice blies eerder dit jaar haar huwelijk met Jeroen te Rehorst af omdat ze gevoelens kreeg voor 538-dj Niek van der Bruggen. "Het gaat niet allemaal van een leien dakje", aldus De Both, die nu gelukkig is met de dj. "Als je samen dingen meemaakt in je leven, dan versterkt dat je band."

Volgens De Both moet de liefde ook een beetje vanzelf gaan. "Voor mij is het een combinatie. Dingen gaan nooit vanzelf. Je moet niet achterover liggen en denken: ik voel niks", zegt de presentatrice. "Maar het moet ook niet zo zijn dat je de hele tijd moet pushen, toch weer proberen en weer gaan."