Enorme dildo 5 dagen vast in aars man

In een ziekenhuis in de Chinese stad Zhongshan hebben artsen een enorme dildo uit de anus van een 30-jarige man weten te peuteren. Het object zat op dat moment al vijf dagen diep verborgen in zijn aars.

De dildo had een lengte van 23 en een diameter van 8 centimeter. De artsen waren dan ook lichtelijk verbaasd dat de man het voor elkaar had gekregen om het gigantische apparaat volledig in zich op te nemen.

De man had het apparaat in zijn kont gepropt omdat hij de seks met zijn vrouw naar een hoger niveau wilde tillen. Toen hij er achter kwam dat erin makkelijker ging dan eruit, heeft hij bij meerdere ziekenhuizen aangeklopt voordat hij er een vond waar men in staat was om hem van zijn ongemak te bevrijden.

Omdat de man al vijf dagen rondliep met de dildo in zijn endeldarm, had er zich een redelijke verstopping gevormd. Als het veel langer had geduurd, dan zou de man daar ernstige problemen door hebben kunnen ondervinden.

Volgens een van de artsen komt het de laatste jaren vaker voor dat mensen binnengebracht worden met enorme seksspeeltjes in hun anus. Volgens hem zouden mensen er verstandig aan doen om te grote exemplaren te vermijden en seksspeeltjes niet in andere gaten te proppen dan waarvoor ze bedoeld zijn.