'Kanye West vraagt Kim Kardashian weldra ten huwelijk'

Slecht nieuws voor de liefhebbers van grote achterwerken, plastic voorgevels en grote ego's: Kim Kardashian verdwijnt mogelijk van de huwelijksmarkt.

Tv-presentator en winnaar van de zojuist in het leven geroepen prestigieuze 'Wie? Nee serieus, wie?'-award Ryan Seacrest is er zeker van dat haar huidige vriend, Kanye West, morgen de grote vraag gaat stellen. Morgen wordt de socialite namelijk voor het vierde jaar op rij 29, dat wil zeggen 32 in gewonemensenjaren.

De celeb met de grote kont hoopt dat de rapper met de grote mond haar op deze speciale dag ten huwelijk vraagt. Het koppel brengt het weekend door in het o zo romantische Rome. Volgens een insider is Kanye al een tijdje op zoek naar de perfecte ring voor zijn prinsesje.

Voor FOK!kers die hun grote droom in duigen uiteen zien spatten, gloort er hoop: Kim's vorige huwelijk, met basketballer Kris Humphries, duurde slechts 72 dagen.

Uw nederige verslaggever heeft slechts één droom: dat Taylor Swift het aanzoek onderbreekt met de mededeling dat ze heel blij is en Kanye verder laat gaan, maar dat Beyoncé het beste aanzoek of all time deed. Of all time!