Triootje draait uit op verkrachting

Wat een 'romantisch triootje' had moeten worden, is voor een vrouw uit Gent op een nachtmerrie uitgelopen. De vrouw zegt verkracht te zijn door twee mannen die ze in een café leerde kennen en met wie ze meeging voor een triootje.

Volgens de advocate van de vrouw bedacht ze zich. De twee mannen wilden daar echter niks van weten. "Nadat ze door beiden brutaal werd verkracht, vluchtte ze naakt de straat op, met wurgsporen in de hals en grijpletsels op de arm. Mijn cliënte was daarvan zo aangedaan dat ze is begonnen met drinken. Momenteel volgt ze een ontwenningskuur. Voor de feiten en de aangerichte ravage vragen wij 15.000 euro schadevergoeding", aldus de raadsvrouw.

Tegen de twee mannen zijn voor deze 'gruwelijke feiten' celstraffen geëist. De 46-jarige Mohammed B. heeft al een goed gevuld strafblad, tegen hem is dan ook drie jaar cel geëist. Tegen zijn compagnon Mahmoud G. (34) is één jaar cel geëist.

De advocate van B. gaat echter snoeihard in de tegenaanval. Volgens haar is de vrouw enkel op geld belust. "Volgens de barman van het café is deze vrouw altijd onder invloed van coke en gaat ze met elke man mee. Ze heeft zelf verklaard dat een van mijn cliënten een romantisch muziekje opzette voor de seks. Zoiets zeg je toch niet als je werd verkracht? Volgens ons gaf ze haar volledige toestemming." De advocate vindt de aanklacht dan ook ongegrond.