Nick & Simon spelen rol in korte sinterklaasfilm

Nick & Simon gaan een rol spelen in Video van Sint. De korte film van zo'n twintig minuten lang bestaat uit een persoonlijke boodschap van de Sint aan een kind en een avontuur waarin de goedheiligman problemen heeft om met de moderne techniek sinterklaasliedjes te vinden. Gelukkig willen Nick & Simon hem daarbij helpen, laat Volendam Music dinsdag weten.

De videoboodschap kan op internet worden samengesteld en gepersonaliseerd met weetjes over bijvoorbeeld leeftijd, hobby's en lievelingseten van het kind. De boodschap wordt dan ingesproken door Sinterklaas, waarna de Video van Sint op dvd wordt opgenomen.

Nick & Simon zijn ambassadeurs van ontwikkelingsorganisatie Edukans en zorgen dat een deel van de opbrengst van Video van Sint bij dat goede doel terecht komt. Edukans werkt onder meer aan de verbetering van onderwijs in ontwikkelingslanden.

Video van Sint is drie jaar geleden opgestart met als doel Sinterklaas bereikbaar te maken voor ieder kind. Vorig jaar werden ruim vijftigduizend jonge bezoekertjes toegesproken met een Video van Sint.


Nick & Simon spelen rol in korte sinterklaasfilm (Foto: Novum)