Lindsay Lohan trekt coke-uitspraak in

Lindsay Lohan neemt haar uitspraken over drugsgebruik van haar moeder terug. De actrice zegt nu dat haar moeder woensdagochtend, toen de twee ruzie hadden, niet onder invloed was van cocaïne. Eerder had ze tegenover haar vader het tegenovergestelde beweerd.

"Ze is verslaafd aan cocaïne", zei Lohan, die de hulp van haar vader inriep na de uit de hand gelopen ruzie. De actrice krabbelt nu echter terug. "Ik heb mijn vader een kwetsende leugen verteld over mijn moeder. Ze had geen cocaïne gebruikt."

Volgens Lindsay heeft haar vader haar vertrouwen beschaamd door een aantal van hun telefoongesprekken, waarin de actrice sprak over het cokegebruik, door te spelen naar de media. Ze zegt nu voorgoed klaar te zijn met hem. "Hij weet niet wat het inhoudt om een vader te zijn", vertelt Lindsay aan entertainmentsite TMZ. "Hij wil geen vader zijn."

Lindsay en haar moeder Dina maakten naar verluidt ruzie over geld. De actrice zegt dat ze haar moeder veertigduizend dollar leende. Toen ze vroeg wanneer ze het geld terugkreeg, zou Dina door het lint zijn gegaan.