Rockstar Games Collection op komst

Rockstar is van plan om een gigantisch pakket uit te brengen met verschillende games. De Rockstar Games Collection moet op 13 november uitkomen en bevat een aantal games van Rockstar. Dit valt te lezen in een bericht op NeoGAF, die meestal voorzien is van betrouwbare nieuws.

De Rockstar Games Collection heeft overigens een nummer 1 achter de naam, wat zou kunnen betekenen dat er mogelijk nog een collectie moet verschijnen. Dit is goed mogelijk, gezien Rockstar Table Tennis, Grand Theft Auto IV en Bully: Scholarship Edition niet aanwezig zijn in de collectie.

De collectie bevat Grand Theft Auto: Episodes of Liberty City, L.A. Noire, Midnight Club Los Angeles en Red Dead Redemption. De collectie is al bij verschillende retailers opgedoken. Tot op heden heeft Rockstar Games nog niets bekendgemaakt. De collectie moet in ieder geval verschijnen voor PlayStation 3 en Xbox 360. Of de Rockstar Games Collection ook uitkomt voor pc, is niet bekend. Gezien Red Dead Redemption niet is verschenen op pc, lijkt de kans op een release voor pc behoorlijk klein.

Rockstar Collection