Ook Jamai en Wallis de Vries in Leve Boerenliefde

Jamai Loman en Sanne Wallis de Vries hebben rollen in de Nederlandse romantische komedie Leve Boerenliefde. Dat laat regisseur Steven de Jong weten aan Novum Nieuws. Welke personages de twee gaan spelen wil hij nog niet verklappen.

In de film spelen enkele BN'ers personages die min of meer op henzelf lijken. Zo zijn ook Gerard Joling, Erben Wennemars en Maik de Boer in de film te zien. De hoofdrollen zijn voor Cas Jansen en Tatum Dagelet. Ook Waldemar Torenstra en Marit van Bohemen hebben rollen in de boerenkomedie.

Leve Boerenliefde gaat over een boer die de dood van zijn vrouw probeert te verwerken en geenszins op zoek is naar een nieuwe liefde. Maar wanneer het populaire programma Leve Boerenliefde op zijn erf wordt opgenomen, laat hij zich overhalen om kandidaat te worden. Dan ontmoet hij de presentatrice, die hij toch ook wel erg leuk vindt.

De opnames vinden momenteel plaats op diverse locaties in Friesland, daarna worden ook Rotterdam en Den Haag aangedaan. De film gaat op 13 juni in première.


Ook Jamai en Wallis de Vries in Leve Boerenliefde (Foto: Novum)