FOK! wat een weer...Droog en wat zon

Goedemorgen! Meer dan 1 mm regen is er gisteren in Nederland niet gevallen, maar in België viel er op sommige plaatsen tóch wat meer dan verwacht. Er was zelfs sprake van 10 tot 12 mm. De afgelopen nacht kwam er hier en daar plaatselijk mist voor, maar dat was in de vroege ochtend vrij snel opgelost.

Er zijn vandaag perioden met zon en op de meeste plaatsen blijft het droog. Alleen in het noordoosten zou er een buitje kunnen vallen, maar veel zal dat niet voorstellen. De middagtemperatuur ligt vanmiddag rond de 14 graden. De wind komt uit een noordwesteliijke richting en is in het noordelijk kustgebied vrij krachtig. Elders in het land is de wind zwak tot matig.

Ook morgen blijft het droog, maar voor donderdag is de verwachting nog onzeker. Het lijkt erop dat er dan weer wat regen kan gaan vallen, maar de weerkaarten veranderen elke dag weer van mening. Het lijkt mij verstandig om het even van dag tot dag te bekijken.

Wij zouden graag zien waar onze users vandaag uithangen en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's verschijnen bij het weerbericht van morgen.

Wil je eindelijk wel eens weten waarom het steeds precies boven jouw hoofd regent? Of waarom de zon altijd lijkt te schijnen op het moment dat jij met een kater wakker wordt? Mail je vragen over het weer naar weer@fok.nl en de weercrew maakt je weer wijzer.

BewolktBewolkt, maar wel rustig aan de rand van de stad.