Sony klaagt Kevin Butler aan

Na een aantal bizarre gebeurtenissen en een zeer onwaarschijnlijke tv-reclame wordt acteur Jerry Lambert, beter bekend als de zogenaamde executive van PlayStation Kevin Butler, samen met Bridgestone aangeklaagd door niemand minder dan Sony.

Vorige maand verscheen Lambert namelijk in een reclame voor Bridgestone-banden terwijl hij op een concurrerend product, de Nintendo Wii, speelde.

Vreemd genoeg werd de reclame later bewerkt om Lambert er volledig uit te halen. Het leek vreemd, maar het wordt verklaard door het feit dat op 11 september, Sony Computer Entertainment America een rechtszaak aanspande tegen Bridgestone en Wildcat Creek. Het laatstgenoemde bedrijf bleek in 2007 geregistreerd te zijn door Jerry Lambert, die volgens bepaalde gegevens ook de algemeen directeur blijkt te zijn.

Volgens de laatste update lijken er pogingen zijn gedaan om de zaak privé af te handelen, maar deze zijn nietdoorslaggevend gebleken. Door de rechtbank werd besloten dat beide partijen in ieder geval op een of andere manier gehoor moeten geven in een formele hoorzitting op 12 oktober.