Britt Dekker vreest houdbaarheidsdatum

Britt Dekker is bang dat het Nederlandse publiek genoeg van haar krijgt. "Je weet nooit hoelang het duurt, met tv kan het zo afgelopen zijn", weet de blondine, die later deze maand het Gouden Televizier Gala mogelijk verlaat met een Talent Award op zak.

"Kijk naar al die Popstars- en Idols-figuren: ze zijn allemaal weg", vertelt de 20-jarige realityster en presentatrice aan RTL Boulevard. "Het gaat wel goed nu, maar het kan zo gebeurd zijn. Zoals Viola Holt bijvoorbeeld, die is nu ook niet meer op tv, maar was heel goed."

Als Britts dromen uitkomen, grijpt ze 19 oktober naast de Talent Award. De blondine moet het opnemen tegen Kim-Lian van der Meij en Gerard Ekdom. "Ik heb pas gedroomd dat Gerard gaat winnen. Hij is nog maar pas op tv en verdient het ook echt."

Dat Kim-Lian is bestempeld als aanstormend talent verbaast Britt. "Zij is echt een talent, ze hoort meer tussen die grote vrouwen als Wendy van Dijk en Linda de Mol."

Britt Dekker is niet de eerste persoon die eigenlijk absoluut niets kan, maar toch beroemd werd. Mensen als Paris Hilton, Kim Kardashian en Yolanthe Cabau van Kasbergen gingen haar voor. De reden voor de massale interesse voor dit soort mensen blijft vooralsnog volstrekt onduidelijk.