Mariah Carey: Nicki dreigde me neer te schieten

Nicki Minaj zou hebben gedreigd Mariah Carey neer te schieten. Dat vertelde Barbara Walters, die Carey telefonisch sprak, in de ABC-show The View. Minaj en Carey kregen het enkele dagen geleden met elkaar aan de stok over de auditie van een kandidaat bij American Idol.

"Toen Nicki de set verliet, waren er verschillende mensen die haar hoorden zeggen: als ik een geweer had, schoot ik die bitch neer", vertelde Carey aan Walters. Na een vergadering bij American Idol zou Minaj tegen haar medejurylid hebben gezegd: ik hou van je, maar de kans bestaat dat we weer ruzie krijgen. "Nee, dat gebeurt niet", antwoordde Carey toen.

Volgens Walters heeft Mariah extra beveiligers ingehuurd omdat ze zich niet op haar gemak voelt. "Ze voelt zich emotioneel gezien niet prettig", aldus Walters. "Maar ze gaat door met American Idol omdat ze het een fantastische show vindt. En ze vindt het geweldig om de deelnemers iets bij te brengen."

Minaj ontkent op Twitter alle beschuldigingen. "Ironisch gezien heeft niemand mijn opmerking over het geweer op camera. Ik bel TMZ en Barbara Walters niet omdat ik mijn eigen boontjes kan doppen", voegde ze daar later aan toe.