Foto toont Iron Man en Iron Patriot

Tussen het schieten van candid plaatjes van celebrities door heeft The Daily Mail ook een foto van het nieuwe Iron Man pak en de variant Iron Patriot weten te schieten. De twee outfits zullen te zien zijn in het derde deel van de Iron Man-filmserie.

Het nieuwe pak van Tony Stark, vermoedelijk Mark VIII in de huidige Avengers-filmverhaallijn, werd voor het eerst onthuld op Comic Con, afgelopen juli. Het uiterlijk van de Iron Patriot is ook niet geheel onbekend, omdat beelden hiervan al eerder deels uitlekten. Deze foto toont ze echter netjes naast elkaar

Iron Man Mark VIII en Iron Patriot (bewerkt) 

De Iron Patriot is, als de comics worden gevolgd, eigenlijk Spider-Man-villain Norman Osborn, ook bekend onder de naam Green Goblin, die met een rood/blauw gekleurd Iron Man pak zowel Tony Stark als Steve 'Captain America' Rogers vertegenwoordigt. Wat de achtergrond van de outfit is in Iron Man 3, is niet duidelijk. In vorige films was James Rhodes te zien in een andere versie van het Iron Man pak, en werd onofficieel War Machine genoemd. Het is mogelijk dat 'Rhodey' simpelweg een nieuw kleurtje heeft gekregen voor deze film.

Iron Man 3, tegelijkertijd het derde deel in de Iron Man-serie en het zevende deel in de Avengers-filmserie, staat gepland voor mei 2013.