'Drie coureurs optie voor Ferrari'

Het Formule 1-team Ferrari heeft Felipe Massa nog altijd niet bevestigd voor het seizoen 2013. De Italiaanse renstal ontkent in Marca dat de Braziliaan al bijgetekend zou hebben. Het Italiaanse La Gazetta dello Sport denkt dat dit komt doordat Force India-coureurs Paul di Resta en Nico Hülkenberg nog altijd in beeld zijn.

Volgens het Zwitserse Blick is het echter waarschijnlijker dat Hülkenberg naar Sauber gaat, waardoor bij Force India een plek vrij komt voor Ferrari-testrijder Jules Bianchi. Laatstgenoemde had liever gehad dat Di Resta of Hülkenberg naar McLaren was gegaan en niet Perez, omdat hij zo zeker van zijn plek op de grid zou zijn geweest.

Duidelijk is wel dat het aantrekken van Lewis Hamilton door Mercedes en het halen van Sergio Perez door McLaren het Silly Season flink opgeschud heeft. Michael Schumacher raakt zijn plaats bij Mercedes kwijt en zou naar Sauber kunnen. Het is nog niet zeker wat de zevenvoudig wereldkampioen zal gaan doen: stoppen of er nog een seizoen aan vast plakken.