FOK! wat een weer...Af en toe zon

Goedemorgen! Stralend weer was het gisteren in Eindhoven, maar helaas is het daar nét geen 20 graden geworden. Tegelijkertijd was het op Terschelling 5 graden koeler en daar hebben ze de hele dag geen zon gezien. Vandaag is het wat eerlijker verdeeld in het land. De zon schijnt overal geregeld, maar er zou ook een enkele bui kunnen vallen.

Ook de temperaturen zullen vanmiddag wat meer in evenwicht gaan komen, want vrijwel overal zal het rond de 16 graden gaan worden. De wind komt uit het zuiden en zal later op de dag wat in kracht gaan toenemen. Morgen lijkt een echte herfstdag te gaan worden. Er is veel bewolking en er valt van tijd tot tijd regen. De temperatuur loopt daarbij op naar ongeveer 15 graden.

De grote hitte bevind zich op dit moment op de Balkan en wederom op Sicilië. Temperaturen van 35 graden zijn in deze regio's geen uitzondering. Palermo had wederom de hoogste temperatuur, want daar liep de temperatuur op tot ruim 36 graden. De meeste regen viel ditmaal in Zweden. De hoeveelheden waren wel veel kleiner dan in Zuid-Europa.

Wij zouden graag zien waar onze users vandaag uithangen en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's verschijnen bij het weerbericht van morgen.

Wil je eindelijk wel eens weten waarom het steeds precies boven jouw hoofd regent? Of waarom de zon altijd lijkt te schijnen op het moment dat jij met een kater wakker wordt? Mail je vragen over het weer naar weer@fok.nl en de weercrew maakt je weer wijzer.

Zon in SurinameMario zit in Suriname en vanuit een warm Whitebeach maakte hij deze foto.