FOK! wat een weer...Mooi weer

Goedemorgen! Vandaag is het een heerlijke dag om lekker naar buiten te gaan. Er is veel zon en het blijft vrijwel overal droog. Wel zal de bewolking in het westen en noorden in de loop van de dag iets dikker gaan worden. Er staat vandaag wel vrij veel wind uit het zuidwesten.

Langs de kust en op het IJsselmeer neemt de wind toe tot vrij krachtig en later misschien wel even krachtig. Ook in het binnenland zal de wind goed voelbaar zijn. Met 16 graden zal de temperatuur vergelijkbaar zijn met gisteren. Morgen is er al meer bewolking dan vandaag en kan er in het noordwesten al wat lichte regen vallen. Dit is de opmars naar een licht wisselvallige week met af en toe regen of een bui en de temperaturen zullen langzaam wat gaan dalen.

Het slechte weer was deze keer bestemd voor Zuid-Frankrijk en deels ook voor Italië. Ik keek gisteren naar de Ronde van Lombardije op de televisie en het was de hele rit regenachtig. In de laatste kilometers van de koers brak het echt helemaal los en leken de wegen in rivieren te veranderen. Dit maakte het de wielrenners behoorlijk lastig. En de TV-kijkers overigens ook.

Wij zouden graag zien waar onze users vandaag uithangen en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's verschijnen bij het weerbericht van morgen.

Wil je eindelijk wel eens weten waarom het steeds precies boven jouw hoofd regent? Of waarom de zon altijd lijkt te schijnen op het moment dat jij met een kater wakker wordt? Mail je vragen over het weer naar weer@fok.nl en de weercrew maakt je weer wijzer.

HerfstkleurenHennie117 zag de eerste prachtige herfstkleuren verschijnen en maakte daar deze foto van.