Filemon waagt zich weer aan Spuiten en Slikken

Filemon Wesselink keert terug in Spuiten en Slikken. Filemon, die tot 2009 een van de vaste gezichten was van de BNN-show, neemt waar voor de zwangere Nicolette Kluijver. Tim Hofman is een echt nieuw gezicht. Hij gaat op pad met Geraldine Kemper.

"Nicolette heeft het spuiten aan den lijve ondervonden, dus Filemon neemt haar plaats in achter de desk gedurende haar zwangerschapsverlof", aldus BNN. "Spuiten en Slikken is het paradepaardje van BNN en ik vind het heel leuk dat ik weer achter de vertrouwde desk mag zitten", jubelt Filemon. "Heerlijk om terug te zijn!"

Hofman en Kemper gaan op pad voor 'opwindende en spannende' reportages. Ze voelen onder meer Snoop Dogg aan de tand over zijn drugservaringen en storten zich op coffeeshops. "Te gek om onderdeel te zijn van het Spuiten en Slikken-team", vindt de 24-jarige Hofman. "Ik ben heel benieuwd wat m'n moeder ervan vindt als ik op tv tussen de prostaatmelkende mannen sta."

In de eerste aflevering van Spuiten en Slikken schuiven schrijver Robert Vuijsje en acteur Géza Weisz aan. Het seizoen begint volgende week zondag.