Liesbeth overmand door emoties door Antonie

Liesbeth Kamerling werd onlangs tijdens de live-uitzending van Sterren Springen overmand door emoties. De zus van de twee jaar geleden overleden Antonie Kamerling maakte in het schoonspringprogramma na een lange afwezigheid haar terugkeer in de schijnwerpers. Het was uitgerekend op de verjaardag van de acteur.

"Tijdens de eerste liveshow was Antonie jarig, dus dat heb ik ook bewust niet gezegd. Voor mij was het een rare dag, waarop ik heel stil was. Toen voelde ik me eigenlijk ook wel alleen", vertelde de actrice dinsdagavond in het BNN-programma Je Zal Het Maar Zijn.

Toen het Liesbeths beurt was om van de duikplank af te gaan en van haar stoel kwam, werd het haar even te veel. "Toen ging opeens iedereen staan en klappen en ik voelde me alsof ze me een soort troost voor Antonie gaven", legt ze uit.

"Ik ben blij dat ik mezelf kon herpakken, anders was ik daar zo buitensporig gaan huilen", geeft de actrice toe. "Dat zijn weer momentjes, dat moet ik allemaal in mijn eentje oplossen zonder dat iemand doorheeft wat er eigenlijk gebeurt."

Antonie Kamerling, die leed aan depressies, beroofde zich twee jaar geleden van het leven.