Do maakt presentatiedebuut in hypnoseshow

Do gaat aan de slag als presentatrice. De blonde zangeres maakt dit najaar haar presentatiedebuut in Van Je Vrienden Moet Je het Hebben, de hypnoseshow van SBS 6. "Kansen moet je pakken als ze voorbij komen", vertelt Do aan De Telegraaf over haar carrièremove.

In Van Je Vrienden Moet Je het Hebben is Do meteen het gezicht van een grote zaterdagavondshow. "Hartstikke spannend, maar ik denk dat de show genoeg in zich heeft om hoge ogen te gooien", meent de 31-jarige zangeres, die voluit Dominique van Hulst heet.

Voor de show laten bekende Nederlanders als Patty Brard en Leontien van Moorsel zich hypnotiseren. Vervolgens moeten vakgenoten, onder leiding van Ron en Rick Brandsteder, hun gedrag voorspellen. "Hoewel ik natuurlijk nieuw ben op de presentatiestoel, geloof ik wel dat ik op de goede plek zit", zegt Do over de show.

De zangeres heeft veel respect voor de kandidaten die onder hypnose durven. "Ik heb ontzettend gelachen toen ik de opnames zag. Maar ik vind de deelnemers ook heel dapper. Ze zijn immers niet zichzelf en dat zij zich toch daaraan durven over te geven, wint mijn bewondering."