'Wachten op Lucas voor Indiana Jones 5'

Na de zeer matig ontvangen Indiana Jones And The Kingdom Of The Crystal Skull lijkt de vraag voor een vijfde Jones-film erg laag. Toch is het een project dat lijkt te leven bij personen uit de meest recente avonturenfilm, waaronder Karen Allen.

Volgens Allen is het grootste deel van de cast bereid om voor het vijfde deel te gaan, maar het is wachten totdat George Lucas zijn toestemming geeft. "Ik zou het wel willen," zo zegt Allen. "Ik heb recentelijk met Steven Spielberg gesproken; we e-mailden heen en weer en ik zei 'Wat zal ik zeggen? Ik doe deze publiciteit, maar wat moet ik zeggen als mensen mij de vraag stellen?'" Spielberg reageerde volgens Allen als volgt. "Het is in George zijn handen. Ik wil meedoen, Harrison wil meedoen, het is nu aan George om het script te schrijven of een script te bemachtigen."

Allen zegt verder dat ze wel een vijfde deel willen maken, maar niet 'om er eentje te kunnen maken'. "Ze willen het alleen doen met een verhaal waar iedereen blij mee is en dat iedereen bevalt."

Wat vind jij? Moet er een vijfde Indiana Jones-film komen?