Klum overweegt zaak na blootfoto's in Franse media

Kate Middleton is niet de enige die boos is over bloteborstenfoto's in Franse media. Ook model Heidi Klum overweegt Franse bladen voor de rechter te slepen, schrijft entertainmentwebsite TMZ op basis van ingewijden.

Klum werd op de gevoelige plaat vastgelegd tijdens een vakantie in Zuid-Frankrijk. Het 39-jarige model, dat op vakantie was met haar bodyguard en nieuwe liefde Martin Kristen, leefde in de veronderstelling dat ze zich op een afgelegen strand bevond. Klum genoot bovendien bij een privéoptrekje van de zon.

Nu Kate Middleton en haar echtgenoot, de Britse prins William, de zaak tegen het Franse blad Closer hebben gewonnen, overweegt ook Heidi naar de rechter te stappen. Probleem is alleen dat in het geval van Heidi's blootfoto's onbekend is welk blad de kiekjes als eerste heeft afgedrukt.

De foto's van Kate werden van grote afstand geschoten toen de hertogin en haar echtgenoot vakantie vierden in de Provence. Closer kreeg dinsdag van een rechter 24 uur de tijd om alle opnamen in te leveren. Volgens verschillende bronnen heeft het blad de kiekjes braaf overhandigd aan het Britse koninklijk paar.

Dat betekent echter niet dat er geen pikante foto's van Kate meer worden afgedrukt. In Scandinavië hebben diverse bladen aangegeven de plaatjes te publiceren.