Breng jouw stem uit voor FOK!

Stem op FOK! als Website van het jaar 2012 en maak kans op mooie prijzen!

De verkiezing voor Website van het Jaar 2012 gaat van start. Van vandaag tot en met 26 oktober 2012 kan het Nederlandse publiek haar stem uitbrengen op FOK!

Werd FOK! in 2010 Website van het Jaar in de categorie Nieuws, dit jaar is FOK! genomineerd in maar liefst 3 categorieën: Nieuws (Frontpage), Communities en social media (Forum) en Mobiele sites (m.fok.nl). FOK! dingt dus in drie afzonderlijke categorieën mee en kan dus ook in elk van deze categorieën verkozen worden tot beste of populairste website!

In het afgelopen jaar werd FOK! wederom diverse keren besproken in diverse media, onder andere zijnde 'de beste plek voor online politieke discussies', aldus BNR. Dit mede door de diverse livegesprekken tussen politici en users op het forum vlak voor de verkiezingen, met onder anderen Kees Verhoeven, Halbe Zijlstra, Hero Brinkman, Marianne Thieme en Dirk Poot.

De Volkskrant besteedde ruim aandacht aan FOK! ter gelegenheid van de honderdmiljoenste post met het 2,5 pagina grote artikel 'Meet de FOK!kers', met daarin de treffende omschrijving "FOK!, in de ochtend is het je krantje, 's avonds is het je kroeg".

Er kan in 22 categorieën gestemd worden op inhoud, navigatie en ontwerp. De website met de hoogste kwaliteitsscore wordt Beste Website van het Jaar. De award voor Populairste Website gaat naar de site met de meeste stemmen.

Met circa 1 miljoen stemmen behoort Website van het Jaar tot de grootste publieksonderzoeken van ons land. Winnaars in 2011 waren onder andere Tweakers, Buienradar, YouTube, Funda, ING, Google en UitzendingGemist.nl. FOK! werd in 2010 Website van het Jaar in de categorie Nieuws.

Stemmen op FOK! als beste Community doe je hier.
Voor de Frontpage stem je hier.
En wil je de mobiele versie van FOK! ook steunen, dan klik je hier.

Je laat met jouw stem niet alleen je waardering voor FOK.nl merken, maar steunt ook de honderden vrijwilligers die al jaren dagelijks aan de diverse onderdelen van FOK! werken.

Tot slot zijn er dit jaar zijn ook weer leuke prijzen te winnen! Website van het Jaar verloot 5 Nikon COOLPIX S3300 camera's, 2 nieuwe iPads en 1 Samsung 3D TV onder de stemmers.