Amanda Bynes zit twee uur in kleedhokje

Amanda Bynes heeft zichzelf maandag opgesloten in een kleedhokje. Waarom de actrice bijna twee uur in een kleedkamer zat in een boetiek in Hollywood is niet duidelijk.

Winkelmedewerkers hoorden elke tien minuten gebonk vanuit de kleedkamer, waarna een van hen contact opnam met een ander personeelslid. Bynes weigerde echter uit het hokje te komen en vertelde de medewerkers dat ze 'meer tijd' nodig had.

De 26-jarige actrice kocht uiteindelijk onder meer een paar hoge hakken en een zonnebril. Toen ze buiten de winkel stond en besefte dat ze het bovenstukje van een bikini nog aanhad, ging ze terug om ervoor te betalen. Bynes, die de afgelopen maanden meerdere malen betrokken was bij aanrijdingen en wordt verdacht van rijden onder invloed, ging er vervolgens met een taxi vandoor.

"Ik maakte me druk om haar", zei een van de winkelmedewerkers volgens de Amerikaanse entertainmentsite TMZ na het voorval. "Ik heb geen idee wat ze aan het doen was in die kleedkamer. Misschien gebruikte ze wel drugs."