Annie Lennox voor de derde keer getrouwd

Annie Lennox is voor de derde keer in het huwelijksbootje gestapt. Afgelopen weekeinde gaf ze in Engeland haar jawoord aan Mitch Besser voor zo'n 150 gasten. 

Annie Lennox vergaarde in de jaren 80 bekendheid als frontvrouw van de groep Eurythmics met hits als Sweet Dreams (Are Made Of This) en Here Comes The Rain Again. Na het uiteenvallen van de groep kende ze een succesvolle solocarrière. 

De 57-jarige Lennox en haar kersverse man, een gynaecoloog uit Zuid-Afrika, vierden hun huwelijk met een bootfeest op de Theems. Onder de gasten bevonden zich acteur Colin Firth en comedienne Ruby Wax. Naar verluidt droeg de bruid een witte, lange robe en een kanten bolero. De bruidegom hulde zich in een grijs pak met een pastelkleurige stropdas. 

"Het was een hele relaxte bruiloft", zegt een ingewijde tegen de Britse krant Daily Mail. "Iedereen zag er heel gelukkig uit, vooral Annie."

Lennox trouwde in 1984 voor het eerst met Duitser Radha Raman. Dit huwelijk liep na een jaar op de klippen. Van 1988 tot 2000 was ze getrouwd met Israëliër Uri Fruchtmann, met wie ze twee dochters kreeg. Haar dochters timmeren inmiddels aan de weg als model.


Annie Lennox - No more I love you's (bron: YouTube)