Eerste beelden remake RoboCop online

De filmwebsite ComingSoon heeft de eerste foto's van Joel Kinnaman als RoboCop te pakken. De geschoten beelden geven vast een blik op het pak/harnas van Alex Murphy. De filmopnamen zijn afgelopen vrijdag gestart in Toronto, Canada. José Padilha is de regisseur.

In de remake van Paul Verhoevens RoboCop (1987), zijn naast Kinnaman onder andere Gary Oldman, Michael Keaton en Samuel L. Jackson te zien. Net als Abbie Cornish, Jackie Earle Haley, Michael K. Williams, Jay Baruchel, Jennifer Ehle, en Marianne Jean-Baptiste.

Deze RoboCop speelt zich af in 2028 en is multinationale conglomeraat OmniCorp het middelpunt van de robottechnologie. De drones van het bedrijf winnen wereldwijd Amerikaanse oorlogen. Nu willen ze die technologie ook wel binnen de landsgrenzen gaan gebruiken. Alex Murphy is een liefhebbende echtgenoot, vader en een goede agent die zijn best doet om de criminaliteit en corruptie in Detroit de kop in te drukken. Nadat hij ernstig gewond raakt tijdens zijn werk, zet OmniCorp al hun vaardigheden in om Murphy te redden. Hij keert terug in de straten van de door hem zo geliefde stad, met nieuwe mogelijkheden maar ook met problemen. Problemen die een gewone man nog nooit heeft gehad.

RoboCop wordt vanaf 15 augustus 2013 in de Nederlandse bioscopen verwacht. 

Robocop: Eerste beeld pak/harnas

Robocop: Tweede beeld Joel Kinnaman